Aanmelden

Wie kunnen er meedoen

Iedereen met een zijspancombinatie. Het zijspan dient wel te zijn voorzien van een windscherm, en het wiel moet deugdelijk zijn afgeschermd. Wij raden een veiligheidsgordel sterk aan. De hele combinatie moet technisch in goede staat zijn. Verder moet u in het bezit zijn van een groene kaart, zodat wij ons er van kunnen overtuigen dat u bent verzekerd.

Wie kunnen er niet meedoen

Rijders zonder zijspancombinatie. Het begeleiden van de groep door het verkeer gebeurt door de Politie Landelijke Eenheid Team Motorondersteuning, ondersteund door verkeersregelaars van Motorclub Keizer Karel uit Nijmegen.

Hoe kunt u zich aanmelden

Indien u reeds bekend bent in onze administratie dan ontvangt u automatisch per post of per email een uitnodiging voor deelname.
Bent u nog niet bekend dat kunt u een email verzenden naar ons secretariaat.

Zijn er verder nog dingen die u moet weten

U rijdt mee voor eigen risico. Het is geen bezwaar als u zelf één passagier meeneemt, die achter op de motor zit. Het zijspan moet helemaal vrij blijven. Zorg zelf voor een helm voor het kind. Een goed exemplaar in een gangbare maat. (blijft lastig ivm de maat) Regenkleding of een poncho, indien het zijspan open is. Zorg voor wat handgereedschap en misschien een paar kleine onderdelen voor een noodreparatie. Ons technisch team is er om u te helpen maar verwacht geen wonderen ter plaatse.

Wat kunt u van ons verwachten

Bij aankomst meld u zich, u krijgt van ons een envelop met consumptiebonnen, dagindeling en programmaoverzicht. Er is gratis koffie of thee. Op de pauzeplaats voor iedereen een hapje en drankje (gratis) en een gevarieerd programma. Bij terugkomst voor de zijspanrijders en zijn eventuele passagier eten en drinken.

Mocht u op- of aanmerkingen hebben, dan horen wij dit graag.